Huur een schminkster!

Mijn naam is Sara, ik ben professioneel schminkster en ik zet glittertattoos. Vier je jouw kinderfeestje in Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Dordrecht of een andere plaats in Zuid-Holland? Of organiseer je een klein of groot evenement? En ben je op zoek naar een leuke activiteit voor de kinderen? Ik kom met veel plezier schminken en glitteren! In no-time tover ik jongens en meisjes om tot prachtige prinsessen, levensechte monsters, Spiderman, vlinders, stoere piraten, poesjes, tijgers, Elsa en Anna uit Frozen of sprookjesfiguren... Ook zet ik kleurrijke glittertattoos, en help ik feestvierders uit de brand met een mooi glitter- of schminkontwerp voor Halloween, carnaval, Sinterklaas, een dresscode of blacklight feestje. Leuk voor kinderen én volwassenen. Ook last minute boekingen mogelijk! Our face painters speak English very well :) 

Vraag een offerte aan

 

Huur een schminkster op jouw kinderfeestje of evenement! 

Gallery: schmink voorbeelden van eerdere feestjes en events

Tarieven 

Contact / Vraag een offerte aan 

 

 

Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »