Stippen penseel PXP

€3,50
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

 

Dit handige Stippen penseel is een schmink penseel met een zachte ronde rubberen bovenkant om perfecte stippen of puntjes mee te maken. Hoe harder je drukt hoe groter het stipje.

 

Hieronder een aantal tips voor de verzorging van je penselen:

  • Wanneer je het penseel met schmink laadt, maak dan heen en weer bewegingen over de schmink'.
  • Ververs tijdens het schminken regelmatig het water in je penselen houder.
  • Maak na afloop van het schminken je penselen en sponsjes goed schoon. Doe dit door het penseel onder een straal kraanwater heen en weer over de penselen zeep te bewegen. Vermijd ‘te roeren’: hierdoor gaan de haartjes uit elkaar staan. Maak de sponsjes schoon door deze over de zeep te bewegen en goed met water uit te spoelen. Er kan een lichte kleurzweem op het sponsje achterblijven, hiervan ondervind je geen problemen tijdens een volgende keer schminken.
  • Laat de penselen en sponsjes nooit lang liggen met de schmink nog aan de haartjes of sponsjes. Laat de penselen ook nooit lang met de haartjes naar beneden in de waterbak staan, hierdoor vervormen de haren.
  • Laat de penselen ‘hangend of liggend’ drogen in, bijvoorbeeld, een lege en droge penselen houder of op een handdoek. Laat de haartjes naar beneden hangen en zorg ervoor dat ze niet tegen de onderkant aankomen. Zo kunnen de restjes water en schmink uit het penseel vallen. Zo kun je de penselen ook netjes bewaren tot je weer gaat schminken! De schmink sponsjes kun je na het schoonmaken met penselen zeep goed laten drogen op een schone handdoek.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »