Betaalmethoden

 

Veilig en gemakkelijk online betalen

Bestellen bij Puur Isa gebeurt in een extra beveiligde omgeving. Financiële en persoonlijke informatie worden versleuteld verstuurd op een goed beveiligde server. Zo kun je veilig en met een gerust hart online bij ons shoppen! 

 

Onze betaalmethodes op een rij: 

iDeal 

Creditcard

Bancontact (BE) 

Paypal  

 

iDeal 

iDeal logo

iDeal is de meest gebruikte online betaalmethode van Nederland. Een veilige en vertrouwde manier om te betalen in jouw eigen internetbankieren-omgeving. Bovendien erg gemakkelijk en snel in gebruik, de betaalgegevens worden voor je ingevuld en je wordt direct op de hoogte gebracht van een geslaagde betaling. 

Je kunt iDeal direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

Voor betaling met iDeal worden geen aanvullende kosten in rekening gebracht.  

 

Creditcard 

ICS creditcard logo

Ook met een Visa- of Mastercard- creditcard betaal je veilig en snel op schminky.nl.

Als je een bestelling met een ICS creditcard betaalt, profiteer je automatisch van de standaard Aankoopverzekering en Aflevergarantie van ICS. Met de Aankoopverzekering zijn vrijwel al je aankopen standaard 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Meer informatie hierover vind je op: www.zekermetjecreditcard.nl.

De kosten voor deze services en betaalmethode bedragen 2% op het totaalbedrag en worden automatisch verrekend in het bestelproces.  

 

Bancontact 

Bancontact logo

Bancontact is de meest gebruikte online betaalmethode van België. Een betaling via Bancontact is eenvoudig, veilig en zo geregeld. Met je kaartnummer en de vervaldatum verwerk je een betaling in de eigen bankomgeving. Je wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling. 

Voor betaling met Bancontact worden geen aanvullende kosten in rekening gebracht.  

  

PayPal 

PayPal Logo 

Via jouw PayPal account kies je zelf hoe je wilt betalen: met creditcard, je bankrekening of PayPal-saldo. Bovendien biedt PayPal een extra aankoopbescherming voor in aanmerking komende producten. Voor meer info over betalen met PayPal kijk je op PayPal.nl

De kosten voor deze services en betaalmethode bedragen 5% op het totaalbedrag en worden automatisch verrekend in het bestelproces. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »