Disclaimer

Puur Isa, verleent u hierbij toegang tot www.puurisa.nl ("de website").

Puur Isa behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen.

 

Programmeer- en typefouten (Zet- en drukfouten) 

Puur Isa spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Puur Isa.

 

Beperkte aansprakelijkheid ten aanzien van derden

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de website, in de vorm van reviews en reacties op het blog. Puur Isa oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Puur Isa nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

 

Auteursrechten 

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Puur Isa en haar licentiegevers en bezoekers.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Puur Isa, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. 

 

Overig 

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »