Penseel spits nr.1 PXP

Beschikbaarheid: Op voorraad

Spits rond penseel nr.1 Partyxplosion


Dit spitse/ronde penseel is een fijn basis schmink penseel en ideaal voor het maken van al uw fijne lijn werk, het zetten van krullen en druppels.

Hoe groter de maat van het penseel hoe dikker het lijnwerk.

Dit penseel is verkrijgbaar in de maten #1, #2, #4 en #5

Diameter : 1 mm

Hieronder een aantal tips voor de verzorging van je penselen:

  • Wanneer je het penseel met schmink laadt, maak dan heen en weer bewegingen over de schmink'.
  • Ververs tijdens het schminken regelmatig het water in je penselenhouder.
  • Maak na afloop van het schminken je penselen en sponsjes goed schoon. Doe dit door het penseel onder een straal kraanwater heen en weer over de penselenzeep te bewegen. Vermijd ‘te roeren’: hierdoor gaan de haartjes uit elkaar staan. Maak de sponsjes schoon door deze over de zeep te bewegen en goed met water uit te spoelen. Er kan een lichte kleurzweem op het sponsje achterblijven, hiervan ondervind je geen problemen tijdens een volgende keer schminken.
  • Laat de penselen en sponsjes nooit lang liggen met de schmink nog aan de haartjes of sponsjes. Laat de penselen ook nooit lang met de haartjes naar beneden in de waterbak staan, hierdoor vervormen de haren.
  • Laat de penselen ‘hangend of liggend’ drogen in, bijvoorbeeld, een lege en droge penselenhouder of op een handdoek. Laat de haartjes naar beneden hangen en zorg ervoor dat ze niet tegen de onderkant aankomen. Zo kunnen de restjes water en schmink uit het penseel vallen. Zo kun je de penselen ook netjes bewaren tot je weer gaat schminken! De schminksponsjes kun je na het schoonmaken met penselenzeep goed laten drogen op een schone handdoek.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »